Bug Reports Archive Forum

An archive for the Bug Reports forum

Theme not working

WebChimp UKFixed
AuthorMessage
Shinnizle
187,121
Shinnizle
Posted on 29 June 16 at 15:14
I am on Chrome v51.0.2704.103m and this morning, all of a sudden, the Dark theme doesn't seem to be working. It's displaying the Normal, white theme instead.
Broke is a state of wallet. Poverty is a state of mind.
Reborn
30,312
Reborn
Posted on 29 June 16 at 15:17
Having the same issue. Using Firefox 47.0.1
Moderator and Newshound here on TSA | Walkthrough Supervisor and Site Help Editor on TA
Trinsec
106,855
Trinsec
Posted on 29 June 16 at 15:24
Same issue, Vivaldi 1.2.490.43
White hurts my eyes. :(
Morty
94,844
Morty
Posted on 29 June 16 at 15:34
Same here!
Chrome Version 45.0.2454.85 m
Jack
41,579
Jack
Posted on 29 June 16 at 15:38
Thanks - I've just dropped a partial update on the server. It should be working again now.
Reborn
30,312
Reborn
Posted on 29 June 16 at 16:27
Everything is dark again. Thanks, Jack. toast
Moderator and Newshound here on TSA | Walkthrough Supervisor and Site Help Editor on TA
Posted on 29 June 16 at 16:29
This post was archived by Jack
Shinnizle
187,121
Shinnizle
Posted on 29 June 16 at 18:49, Edited on 29 June 16 at 18:50 by Shinnizle
Thank you Jack! And your tag on here is Jack too (instead of WebChimp UK)... tired of LuckyConquerer2 calling you Jake? laugh
Broke is a state of wallet. Poverty is a state of mind.
Jack
41,579
Jack
Posted on 29 June 16 at 19:14
Shinnizle said:Thank you Jack! And your tag on here is Jack too (instead of WebChimp UK)... tired of LuckyConquerer2 calling you Jake? laughlaugh
Want to join in the discussion? Please log in or Register For Free to comment.